Wij kweken zelf azalea's, maar bieden graag een alternatief aan

Bloemen ter vervanging van de azalea

Azalea's zijn niet het hele jaar beschikbaar, althans willen wij daar niet aan mee doen omdat er dan teveel moet gewerkt worden met de koeling.
Dat is niet bevorderlijk voor de bloeiduur, iets waar wij veel belang aan hechten.
Hoe langer de azalea bloeit hoe tevredender jullie klanten zijn, met een grotere kans dat je de geslaagde bloemenverkoop opnieuw organiseert.

Om de periodes dat er geen azalea's beschikbaar zijn willen we jou als jeugdbeweging of vereniging toch een alternatief van bloemen aanbieden om tot een geslaagde bloemenverkoop te komen, met hetzelfde doel als bij de azalea : jullie klanten tevreden stellen met een bloem, en ervoor zorgen dat jullie wat extra centen verdien voor jullie doelstelling.

 De alternatieven voor de azalea liggen in dezelfde prijsklasses, zodat de bloemen betaalbaar aangeschaft kunnen worden en met een mooie winstmarge kunnen verkocht worden.

Op de pagina over de bezorging, staat vermeld dat het aantal stuks van de bestelling een belangrijke factor is in de prijsbepaling van de gewenste bloem.

Een juiste prijsofferte ontvangen? Contacteer me vrijblijvend.


Geef dan volgende items zeker door :

  • het gewenste aantal bloemen
  • transport gewenst
  • indien wel : het leveringsadres

Enkele alternatieven voor de azalea :

Gerbera

gerbera mix

Kalanchoë

kanlanchoe mix

Chrysant

chrysant mix

Saint Paulia

04 saint paulia mix

Schlumbergera

schlumbergera mix

Spathiphyllum

spathiphyllum

Neem hier contact op

 

Enkele foto's

1000 euro verdienen

01_gerbera_mix.jpg 01_inca.png 02_kanlanchoe_mix.jpg 02_wit.png 03_chrysant_mix.jpg 03_rood.png 04_rose.png 04_saint_paulia_mix.jpg 05_mix.png 05_schlumbergera_mix.jpg 06_spathiphyllum.jpg azalea-2-kleurig.png azalea-assortiment.png azalea-rood.png azalea-rose.png azalea-wit.png bloeiende_potplant_chrysant.png bloeiende_potplant_cyclaam.png bloeiende_potplant_exacum.png bloeiende_potplant_gerbera.png bloeiende_potplant_kalachoe.png bloeiende_potplant_saint_pauia.png groot_01_inca.jpg

04-10-2023