Een overzicht van de services dat we jullie bieden :

Wij beleveren

bloemen klaar in aanhangwagenDaar we gewend zijn om de huidige groothandel ook met de juiste service te bedienen wil ik graag mijn afzet verruimen en de " grootafnemers " rechtstreeks bedienen. Een win- win - situatie voor beide partijen. Voor scholen, verenigingen en jeugdbewegingen zijn we een uitermate geschikte partner bij een bloemenslag. Maar bedrijven dat een bloem als relatiegeschenk willen aanbieden naar personeelsleden of klanten toe, kunnen ook op een correcte service rekenen. Je kent het gezegde wel : " bloemen zijn emotie " dus je maakt je zeker geliefd. Zelf in staat om groter aantallen te kunnen afhalen, ook welkom, maar gelieve dan een seintje vooraf te geven, zodat je niet voor een gesloten ( serre-) deur komt te staan, want denk eraan : we zijn geen klassieke bloemenwinkel. Neem gerust steeds vrijblijvend contact op via telefoon ( 0476 / 43 10 26 ) of laat uw mailadres achter, en ik contacteer je zo spoedig mogelijk terug. Tot uw dienst, steeds met groene groeten !

 

Ons aanbod

azalea juist in bloeiWij kunnen je een ruim assortiment van azalea's leveren in verschillende kleuren. De azalea is een bloeiende kamerplant dat vlot 4 weken kan bloeien in de huiskamer, en dit door meestal maar een 3-tal keer in de week water te geven. De azalea is de hoofdkweek op onze bloemisterij, vandaar dat ik je dit steeds aanraad ;-)) Uiteraard willen we je ook andere bloemen leveren, indien jullie een specifieke wens hebben. Maar, er van uit gaande dat jullie een grote winst willen maken op 1 dag, is onze azalea zeker goed geschikt om jullie erbij te helpen. Door de rechtstreekse inkoop betalen jullie niet te veel, en kunnen jullie de planten verkopen aan een tarief dat bij 99 % van de consumenten haalbaar en betaalbaar is. Bekijk de tips en tricks voor enkele richtlijnen om tot een geslaagde verkoop te komen. Steeds met groene groeten tot jullie dienst. Tot uw dienst, steeds met groene groeten !

 

 

Hoe bestellen?

bloem in de huiskamerOm eventuele fouten te vermijden bij de afhandeling en opvolging van de bestelling doe ik alles op de klassieke groothandelsmanier, met name via telefoon, fax of email. Om een eerlijke prijsofferte door te kunnen geven zijn volgende factoren van belang : De plaats van levering Zelf komt afhalen te Lochristi Het aantal gewenste bloemen Indien jullie wensen dat ik de bloemen ter plaatse lever, is het van belang dat ik de locatie vooraf weet. Hoe minder ver ik moet rijden, hoe goedkoper de bloemen afgeleverd kunnen worden. Bij grotere hoeveelheden wordt de transportkost, omgerekend per plant, ook goedkoper. Hoe maak je nu een schatting voor het aantal? Dat is nu net het moeilijkste, de juiste inschatting maken van het aantal bloemen dat je wil of kan verkopen. Heb je er te weinig bestelt, dan loop je enkele inkomsten mis, heb je er teveel bestelt, dan trekt het je totale winst naar beneden ( wat toch zonde zou zijn ). Maar ik kan reeds verklappen dat ik ieder jaar 800 bloemen lever aan een school, dat gevestigd is in een gemeente met 4000 inwoners. Deze organisatie maakt tijd voor reclame, en dat loont hun wel elk jaar opnieuw. Als je de eerste keer een verkoopactie houdt, raad ik aan om 1 bloem per 10 inwoners te nemen van de gemeente of parochie. Doe je het als school, waarbij vooraf flyers of extra mededelingen zijn gebeurt via de kinderen, leerkrachten en oudercomité, dan kan het aantal gerust op getrokken worden.

 

De bloemen bezorgen

Uw bestelling kan ter plaatse geleverd worden :


bloemen in aanhangwagenMoet U zelf niet echt de weg op, maar wenst U te bestellen, dan kunnen de bestelde bloemen en planten steeds ook bij U ter plaatse gebracht worden.

Een richtprijs hiervoor is 1 € / kilometer, bij grotere afnames. De tarief wordt berekend op heen en terug, dus naar Gent ( 10 kilometer ) kost het maar 20 euro extra.

Voor kleinere afnames, dat U graag ter plaatse geleverd wenst, wordt voorafgaand een tarief besproken.

Enkele afstanden op een rij :

  • Lochristi - Gent       :  10 km
  • Lochristi - Antwerpen  :  55 km
  • Lochristi - Brussel    :  60 km
  • Lochristi - Kortrijk   :  60 km
  • Lochristi - Oostende   :  80 km
  • Lochristi - Breda      : 120 km
  • Lochristi - Hasselt    : 130 km

 


De betaling:

De mogelijkheden :

Om de kosten binnen de " perken " te houden, werk ik niet met een online betaalsysteem. ( Als bloemist vind ik het woord " perken " wel een goede woordspeling, dit even ter zijde ) We hebben steeds vooraf contact met elkaar om alles te regelen aangaande het aantal stuks, de eventuele locatie van aflevering en grootte of soort bloem.

Voordat jullie een beslissing nemen om de actieverkoop door te laten gaan, krijgen jullie steeds een bestelbon met de juiste waarde per bloem, om op die wijze alle misverstanden te vermijden.

Daarna bezorg ik jullie steeds een klassieke factuur waar al deze gegevens op vermeld staan, en kan gebruikt worden in de boekhouding voor ons beiden.

Hieronder een voorbeeld :

voorbeeld bestelbon bloemen

 

Jouw verzoek

Indien je om welke reden dan ook, liever een andere soort plant wenst te verkopen, dan kan je me ook gerust vrijblijvend contacteren.

Door een goede samenwerking met collega telers, kan ik je ook betaalbare oplossing aan bieden.

Steeds wordt de kwaliteit goed gecontroleerd, voordat de planten worden geleverd of worden af gehaald.

Enkele voorbeelden als eventueel alternatief voor de azalea :

Een Chrysant

bloeiende potplant chrysant

Een Cyclaam

bloeiende potplant cyclaam

Een Exacum

bloeiende potplant exacum

 

Een Gerbera

bloeiende potplant gerbera

Een Kalanchoë

bloeiende potplant Kalanchoë

Een Saint Paulia

bloeiende potplant Saint Paulia

 

 

 

23-07-2024